Terug naar blog

Door
Peter Leenen

08 Jan 2014

het-jaar-2013-van-buro-3-in-vogelvlucht

2013 in vogelvlucht. Het jaar van Buro 3.

Het jaar is weer voorbij, tijd om de balans op te maken. Wat was het een mooi jaar, een jaar vol uitdagingen, ontwikkelingen, kansen en overwinningen. Het leuke aan de maand januari is dat we terug kunnen kijken naar het afgelopen jaar, maar ook zeker vooruit kunnen kijken en plannen kunnen maken voor het komende jaar, en die zijn er genoeg….

Wat biedt 2014?

Er liggen veel ideeën op de plank van Buro 3, met één van die ideeën zijn wij eind vorig jaar gestart. We verklappen nog niets, maar wij zijn er erg enthousiast over. Als tipje van de sluier kunnen wij mededelen dat het binnenkort mogelijk is voor iedere trotse ondernemer een geweldige website te bezitten, die bovenal betaalbaar en tot op de puntjes uitgewerkt is. Aan dit concept wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt, so stay tuned… 

// Edit 5-2014 // Check hiervoor ons blogartikel: onze websites zijn nu nog beter, of onze presentatiewebsite framework.buro-3.nl.

Een vlucht langs ontwikkelingen en upgrades

Afgelopen jaar hebben we een nieuwe versie van het CMS uitgebracht, waarbij gebruiksgemak en uitstraling centraal staan. Maar wij hebben ons ook verdiept in andere technieken en systemen. Zo hebben we onder andere een aantal websites opgebouwd met Wordpress. Waarbij we uiteraard geen templates gebruikt hebben. Daarnaast is responsive webdesign toch wel de trend van 2013 gebleken, hiervoor zijn de meeste websites opgebouwd met het inmiddels wereldwijd gebruikte en betrouwbare framework Bootstrap (versie 3.0). vernieuwd-cms-buro-3-usp

Een vlucht achter de schermen

Wat is er het afgelopen jaar zoal veranderd bij Buro 3? De grootste verandering is de samenstelling van Buro 3. In januari ’13 is de samenstelling van 3 geslonken naar 2. We hebben collega en mede oprichter Tim Swinkels helaas uit moeten zwaaien. Gelukkig mogen we achter de schermen zo nu en dan nog gebruik maken van Tim’s expertises.

Een vlucht langs een aantal projecten en cases

Het afgelopen jaar hebben wij met veel plezier aan verschillende opdrachten mogen werken. Een aantal van deze projecten zetten wij graag in de spotlight. 

 

BramvoorGoud - Website voor topzwemmer Bram Dekker 

responsive-webdesign-zwemmer-bram-dekker

 

Horizon Motor Reizen - Website inclusief geperfectioneerd boekingsproces

 

scrolling-gif2

 

 

O.J.C. Nirwana - Responsive website voor Nirwana & Nirwana tuinfeest 

website-nirwana-tuinfeest-responsive-laptop-smartphone

 

Jetstone B.V. - Wordpress website met bestelgedeelte

jetstone-deurne-website-wordpress

 

Alfred verhuur - WordPress website met assortimentsmodule & webshopmodule

website-alfred-verhuur 

Wij willen onze klanten en partners bedanken voor hun interesse, inzet en opdrachten het afgelopen jaar. Wij hebben mega veel zin om ook het komende jaar te blijven werken aan geweldige opdrachten!

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer