website-horizon-motor-reizen-gelanceerd

Website Horizon Motor Reizen gelanceerd!

Met gepaste trots presenteren wij de nieuwe website van Horizon Motor Reizen, een sfeervolle, responsive website gericht op het boeken van motorvakanties binnen Europa. Een grote uitdaging die we met beide handen hebben aangegrepen.

Carlo Bankers, de nieuwe eigenaar van Horizon Motor Reizen, vertelt: ‘De opdrachtomschrijving voor die nieuwe website was kort en krachtig: de site moet met kop en schouders boven alle websites uitsteken in ons marktsegment’. De uitdaging zijn we met volle overtuiging aangegaan en het resultaat mag er zijn. 

scrolling-gif2

Meer foto's? Bekijk het portfolio item.

Meer boekingen door geperfectioneerd boekingsproces

Het gemak en de snelheid waarop bezoekers een boeking kunnen maken is geoptimaliseerd tot in perfectie. De geanimeerde navigatie, filters en duidelijk overzicht van de reizen verleidt de bezoeker tot het maken van een boeking. Carlo Bankers: 'We merken dat de sfeer van de websites de vakantie voorpret enorm verhoogt en de weergave van reisinformatie en prijzen zorgen voor een bijzondere verhoging van onze conversies.'

responsive-webdesign-horizon-motorreizen-reizen-filters

 responsive-webdesign-horizon-motorreizen-mail-en-formulier

Optimaal gebruikersgemak in elke omstandigheid

De website is op basis van ‘responsive design’ opgebouwd. Dit betekent een optimale toegankelijkheid en gebruikersgemak op ieder apparaat: of dit nu een tablet, een smartphone of een computer is. De website past zich met deze techniek automatisch aan de grootte van het scherm aan. Niet alleen de toegankelijkheid, maar ook het gebruikersgemak is erg belangrijk, zo vertelt Carlo Bankers: ‘De website van Horizon Motor Reizen is onze winkel, dit moet er zo professioneel mogelijk uitzien. Door de sfeer, beleving en ervaring op de website moeten wij de concurrentie niet 1 maar 10 stappen voor zijn’. Toegankelijkheid op ieder apparaat en het boekingsgemak spelen hier naadloos op in. 

responsive-webdesign-horizon-motorreizen-aparaten-2

Meten is weten

Voor de website zijn verschillende doelen ingesteld en worden websitestatistieken gemeten. Hiermee zijn we in staat gebruikersroutes te achterhalen en zorgen we dat er een constant verbeterproces zichtbaar is. Met deze gegevens kunnen we de optimale online gebruikerservaring naar een hoger niveau tillen, wat bijdraagt aan een verhoogde conversieratio.

Sinds de website gelanceerd is wordt er achter de schermen flink gesleuteld aan de online vindbaarheid. Niet alleen via online campagnes (AdWords & Display campagne), maar ook in de organische zoekresultaten. Over de resultaten hiervan zal binnenkort een nieuw blogartikel worden geschreven.  

Flexibel, slim en beheersbaar

Het achterliggende content management systeem (CMS) voorziet in het onderhouden en bijwerken van de website. Horizon Motor Reizen heeft zelf de mogelijkheid om reizen volledig te vullen, nieuwsberichten toe te voegen, gebruikerservaringen goed te keuren en pagina’s toe te voegen en te bewerken. Daarnaast worden alle boekingen opgeslagen in de back-end waar met een duidelijk overzicht alle boekingen en statussen worden bijgehouden. ‘Wij zijn enorm tevreden over de samenwerking met Buro 3, deze jongens weten waarover ze praten en komen hun afspraken na. Ik heb nog grote plannen en kijk er erg naar uit het succes samen nog verder uit te bouwen', aldus Carlo Bankers.


Wij horen graag wat jij van de nieuwe Horizon Motor Reizen website vindt! Bekijk de website: www.horizonmotorreizen.nl en laat een reactie achter onder dit artikel.

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer

Gratis online marketing scan?

Ja, graag!

Gratis online marketing scan

Niet algemeen, maar afgemeten en persoonlijk, gericht op waar kansen en verbeteringen liggen voor jouw bedrijf om meer succes te behalen. Je ontvang een GRATIS analyse- en adviesrapport van onze marketingninja's, vrijblijvend.