Terug naar blog

Door
Daan Verberne

27 Sep 2013

buro-3-sponsor-bram-dekker-zwemmer-psv

Sponsor van topsporter Bram Dekker

Bram stuurde ons in augustus de volgende mail: 
“Ik ben Bram Dekker. Ik ben topzwemmer en mijn doel is de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro. Ik ben Nederlands Kampioen en draai mee op internationale toernooien. Het laatste wat ik graag wil is een hele mooie website. Ik heb de websites die jullie maken gezien en die zien er echt super mooi uit”.

Hij had onze interesse hiermee meteen gewekt, en na een korte zoektocht bleek dit ook nog eens allemaal te kloppen!

Bram heeft een groot talent met een mooie toekomst in het zicht. De kwalificatie voor de Olympische Spelen 2012 in London kwam eigenlijk net te vroeg maar met een strak schema wilde hij het toch proberen. Helaas miste hij de kwalificatie op 2 tiende van een seconde, maar heeft sindsdien grote stappen gezet om er zeker van te zijn er in Rio wel bij te zijn!

Wij hebben bij Buro 3 besloten dit project op te pakken als sponsorproject, wij herkenden ons zelf in de passie en toewijding die Bram heeft. Wanneer hij over zijn dromen praat worden wij enthousiast, geweldig! Bram staat aan het begin van een hele mooie cariere, en zonder deze sponsorprojecten zou zijn droom misschien wel nooit gerealiseerd kunnen worden.

Bram had Pixel fotografie & Veltkamp producties al zover gekregen om de fotografie en film gesponsord te krijgen, waarna wij besloten de website aan te pakken.


UPDATE 22-02-2014:

De website is gelanceerd! 

Lees meer over het project

Lees meer over de première

Daan Verberne
Webdeveloper & designer