social-stemlijst-muziekspektakelasten

Social stemlijst voor het muziekspektakel in asten

Ieder jaar leveren wij onze bijdrage aan het Astens muziekfeest rond Koninginnedag / Koningsdag. Wij als web- en reclamebureau kunnen ons dan het beste niet bezig houden met het bouwen van een tent, het tappen van de biertjes of het licht en geluid. Wij houden ons bezig met het web.

Op Koningsdag 2014 gaan tien regionale bands de uitdaging aan om de TOP50 van Asten te spelen. Jong Nederland Asten en NWC hebben een lijst van 350 uiteenlopende nummers geselecteerd, van Ramses Shaffy tot Led Zeppelin, Adelle tot de Foo Fighters.

Om de vele coverbands van deze muzikale inspiratie te voorzien hebben wij dit jaar gewerkt aan een sociale online stemlijst. Maar wat wil dit dan precies zeggen?

Het sociale aspect zit ‘m in de koppeling met Facebook, er hoeft geen account aangemaakt te worden, geen gedoe met wachtwoorden, wachtwoord vergeten en account validation. Iedereen die stemt kan dit direct op zijn tijdlijn plaatsen en omdat Asten een ‘iedereen-kent-elkaar’ dorp is, bereik je al snel een groot deel van de doelgroep. Let's go viral! 

 

 

Wil je zelf ervaren hoe het werkt? Stemmen kan op www.muziekspektakelasten.nl/stemlijst

Daan Verberne
Webdeveloper & designer