Terug naar blog

Door
Peter Leenen

05 Okt 2013

bram-dekker

Première film Bram Dekker

Vrijdagavond 4 oktober stond het Pieter van den Hoogeband zwemstadion te Eindhoven in het teken van de première van een promotiefilm over Bram Dekker. Op deze avond hebben wij een kijkje gekregen in de wereld van Bram. Het zware leven van een topsporter. Vroeg opstaan, veel trainen, veel rusten met één doel voor ogen. Winnen.

De avond begon met een training van Bram, bezoekers konden vanaf de tribune meekijken hoe één van zijn dagelijkse drie trainingen eraan toe gaat. Iedere dag weer. Na de training hebben we een interessante rondleiding gekregen door het Pieter van den Hoogenband zwemstadion, waar topzwemmers zoals Ranomi Kromowidjojo dagelijks te vinden zijn.
Vervolgens gaf Bram zelf een erg sterke presentatie over zijn leven als topsporter en wat hier allemaal bij komt kijken. 's Ochtends om 05.00u opstaan, 3 trainingen per dag, 25-30 uur per week trainen, maatschappelijk leven laten varen, kortom 100% toewijding. Ook ons ontwerp van de website kwam hierbij aan bod. Al met al een goede opwarming voor de film 'Success starts with dedication'. De film maakte een diepe indruk en was boven onze verwachtingen, kippenvel. Prachtig hoe Veltkamp Producties de toewijding en liefde van Bram voor de zwemsport heeft kunnen verbeelden! Omroep brabant was ook op deze avond aanwezig en heeft een leuke (video)rapportage gemaakt. 

Ontwikkeling website Bram Dekker door Buro 3

Met de film door Veltkamp producties is de lat hoog gelegd, wat ons nog enthousiaster heeft gemaakt om een vette website voor Bram te bouwen. De ontwikkelingen zijn inmiddels gestart en direct na de première hebben wij de eerste sneak peek van de website online gezet. De volledige website is inmiddels te bekijken op www.bramvoorgoud.nl (edited).
Houd ons blog in de gaten voor de ontwikkelingen en het nieuws rondom de nieuwe website voor topsporter Bram Dekker of Lees meer over het begin van de sponsorsamenwerking tussen Buro 3 en Bram Dekker. 

_EVA6264

_EVA6317

IMG_1135

bram-dekker-promotie-olympische-spelen-1

bram-dekker-promotie-olympische-spelen-2

bram-dekker-promotie-olympische-spelen-3

bram-dekker-promotie-olympische-spelen-4

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer