Terug naar blog

Door
Peter Leenen

04 Mei 2013

mziekspektakel-asten

De Slag om Asten

Jong Nederland Asten en NWC hebben de handen ineen geslagen om tijdens Koninginnedag 2013 een fantastisch muziekspektakel neer te zetten. Door onze goede samenwerking met Jong Nederland Asten, werd ons gevraagd om de website te sponsoren.

Het initiatief sprak ons erg aan, het feit dat er weinig te doen is in Asten met Koninginnenacht en Koninginnedag en Jong Nederland Asten en NWC hier een eind aan wilde maken sprak ons erg aan. Wij hadden vertrouwen in het concept en hebben de website gesponsord.  Dit vertrouwen werd terugbetaald, want het muziekspektakel was een groot succes en wij hebben hier ons (online) steentje aan bij kunnen dragen door een responsive website te ontwikkelen.

responsive-design-muziekspektakel-asten

Tijdens Koninginnenacht hebben 52 teams het tegen elkaar opgenomen in De Slag Om Asten. Hiermee zat de tent helemaal vol en was er slechts ruimte voor een handje vol publiek die ook volop meegenoten hebben met de quiz. Verschillende (sport)clubs, kookclubs, carnavalsverenigingen en vooral veel vriendengroepen hebben het tegen elkaar opgenomen.  Na De Slag Om Asten op Koninginnenacht, was het op Koninginnedag tijd voor het Muziekspektakel Asten waar bands uit de regio (en daar buiten) optraden. 

Peter Leenen
Marketing & Project management, UX Designer