Waar we over bloggen

banner-biedingen-op-zoekwoordniveau-google-shopping

Google Shopping & biedingen op zoekwoordniveau [ultiem stappenplan]

22 januari 2019 door Mike van der Horst

Tags: Google Shopping Online Marketing

Wat als ik je vertel dat je op zoekwoordniveau biedingen kunt doen in Google Shopping? Na het lezen van dit artikel met concrete handvatten kun je daar meteen mee aan de slag! Verspil dus geen geld meer aan zoekopdrachten die toch niet converteren. Richt je alleen nog maar op hoogconverterende zoekopdrachten met deze ultieme handleiding voor biedingen op zoekwoordniveau in Google Shopping.

ict-media-design-stage-eindhoven

Gezocht: Stagiair ICT Media Design

23 november 2018 door Daan Verberne

Tags: stage team

Gaat je hart sneller kloppen van innovatieve websites met oogstrelende designs? Heb je een, nogal vreemde, voorliefde voor pixel perfect coderen? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in februari 2019. Durf jij het aan? Lees dan snel verder.

Banner-de-week-van-joost_76

De week van Joost

16 november 2018 door Joost van der Zanden

Tags: Team Deweekvan

Weet Joost het nog steeds, aan zijn eigenlijk te kleine maar verhoogde bureau? Hij beschrijft zijn werkweek van maandag tot en met vrijdag.

banner-fd-gazelle-2018

Buro 3 voor het derde jaar op rij FD Gazelle

17 oktober 2018 door Daan Verberne

Tags: Team Award fdgazellen

Full service internetbureau Buro 3 is afgelopen week uitgeroepen tot FD Gazelle 2018. Dit is alweer het derde jaar op rij dat wij deze prestigieuze prijs mogen ontvangen en daar zijn we enorm trots op!

communicatie-stagiar-buro-3

Gezocht: online communicatiespecialist in spé!

10 oktober 2018 door Peter Leenen

Tags: stage team

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de communicatiegoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in februari 2019.

vacature-junior-online-marketeer-eindhoven-

Gezocht: (Junior) Online Marketingninja

01 oktober 2018 door Peter Leenen

Tags: team vacature

Heb jij een scherp oog voor detail en raak jij opgewonden van een online marketingstrategie die crossmediaal is ingezet? Heb jij het in je om vanuit een 'birds-eye-view' de lijnen uit te zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers om zo meer online resultaten te behalen? Dan ben jij de nieuwe (junior) online marketeer we zoeken.

 

Banner-2-meteen-van-start-met-bart

Meteen van start met Bart

10 september 2018 door Bart van den Berkmortel

Tags: Stage Team

Mijn naam is Bart van den Berkmortel, 23 lentes jong en woonachtig in Deurne. Naast studeren ben ik in het weekend meestal met mijn vrienden en vriendin te vinden in het ‘bruisende’ uitgaansleven van Deurne of bezoek ik een festival of een andere gezellige studentenstad. Qua sport ben ik een “betalend” fitness lid waar ik zelf ook verandering in wil gaan brengen. Mijn favoriete tijdverdrijf is het kijken van series en films. Af en toe een potje gamen (nadat ik het stof van de spelcomputer afgepoetst heb) met mijn vrienden doe ik ook graag.

banner-bassie-zonder-adriaan-min_67

Bassie zonder Adriaan

05 september 2018 door Bas Pagie

Tags: Stage Team

Hoioi! Mijn naam is Bas Pagie, of zoals mijn vrienden mij noemen, Bassie. Ik ben 22 jaar geleden op de aardbol gezet in het prachtige Waalwijk. Ik hoor je al denken, dat is een eind weg van Deurne! Maar omdat ik de komende maanden bij Buro 3 ga afstuderen, is dit het helemaal waard. Voordat ik over het afstuderen begin, vertel ik iets meer over mezelf.

Bannder-buro-3-rebranding_34

Buro 3. Inlevers. Vóórdenkers. Doorzetters.

29 juni 2018 door Peter Leenen

Tags: Rebranding Positionering Logo

In 9 jaar tijd zijn we van een zolderkamer start-up, volgroeid naar een full-service internetbureau. Hoe wij dit vertaald hebben in een nieuwe merkessentie, lees je in deze blog! 

banner-onze-eerste-hackathon

Onze allereerste Hackathon

19 juni 2018 door Peter Leenen

Tags: Hackathon Team

Op vrijdag 8 juni was het zover. Onze eerste (succesvolle) hackathon. Benieuwd wat een hackathon is, waarom we dit georganiseerd hebben en wat we in korte tijd voor elkaar hebben gekregen? Lees dan verder.

Banner-de-week-van-sander

De week van Sander

06 juni 2018 door Sander Kuipers

Tags: team deweekvan

Benieuwd wat ik de hele week achter, onder, naast en op mijn bureau uitspook? In deze blog vertel ik hoe mijn week als afstudeerder eruit ziet.

Banner-vier-stappen-unieke-positionering

In 4 stappen naar een unieke positionering voor MKB-bedrijven

07 mei 2018 door Sander Kuipers

Tags: Positionering Waarde Propositie Canvas

Hoe kun je de voordelen van jouw product of dienst nu vertalen naar een verhaal waar jouw potentiële klant iets aan heeft? Veel MKB-bedrijven vinden het lastig om dit te bewerkstelligen. Bedrijven die zichzelf herkenbaar, consistent en authentiek positioneren zijn succesvoller. Maar hoe dan? *Arjen Lubach voice*. Wij leggen je in 4 praktische stappen uit hoe je zelf jouw unieke positionering opstelt.

banner-de-week-van-arno

De week van Arno

20 april 2018 door Arno Classens

Tags: Team deweekvan

Benieuwd wat Arno de hele week achter zijn ‘te grote’ computer doet? Hij beschrijft zijn werkweek van maandag tot en met vrijdag.

wat-is-de-algemene-verordening-gegevensbescherming

Wat is de algemene verordening gegevensbescherming?

26 maart 2018 door Mike van der Horst

Tags: AVG Online Marketing

Het is bijna zover. Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywetgeving, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Oké, leuk, maar wat betekent dit voor mij als zelfstandige met personeel, MKB-er of ZZP’er?

opening-nieuw-kantoor-header

Geslaagde opening van ons nieuwe kantoor in Deurne!

06 maart 2018 door Sander Kuipers

Tags: Kantoor Opening

2 Maart 2018 was het dan zover, de officiële opening van ons nieuwe kantoor. Nadat we begin dit jaar vanuit ons vertrouwde plekje in Asten naar de Tramstraat in Deurne zijn verhuisd, werd het na al het harde werken tijd om de deuren 'officeel' open te zetten.  

kennismakingsblog-sander-banner2

De zonder Koen mét Sander show

27 februari 2018 door Sander Kuipers

Tags: Team Online Marketing Communicatie Afstuderen stage

Hallo! Ik ben Sander Kuipers, vanaf begin februari ben ik bezig met een supertoffe afstudeeropdracht voor Buro 3. Ik zal mij dan ook eventjes voorstellen, sinds 1997 woon ik in een levendig dorpje in het diepe zuiden van het land, inderdaad ja, een Limburger. Van kleins af aan sta ik vredig bloemetjes te plukken op het voetbalveld, maar deze bloemetjes laat ik tijdelijk met rust aangezien ik de komende vijf maanden in Eindhoven eet/slaap/leef. 

marketing-management-communicatie-stage-eindhoven

Gezocht: bikkel marketing management of communicatie

12 februari 2018 door Peter Leenen

Tags: stage team

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de marketinggoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2018.

wat-is-content-marketing-banner_74

Wat is content marketing: De essentie

22 januari 2018 door Mike van der Horst

Tags: Online Marketing Content Marketing

Toen je voor het eerst hoorde over “content marketing” dacht je waarschijnlijk aan blog artikelen en virale Facebook en YouTube video’s, maar content marketing bestaat al langer dan het internet zelf.

Hoe dat dan?

Omdat content marketing gaat over een verhaal vertellen; storytelling, en dat doen wij mensen al sinds we kunnen praten.