Menu Show main menu

Door
Jamie van Bussel

14 Sep 2017

Kop-cnj_31

Nieuwe website Camper-n-joy

Bij een professioneel bedrijf hoort een representatieve website die deze professionaliteit uitstraalt. Zo dachten ze er bij Camper-n-joy ook over en daarom benaderde zij ons om de website in een compleet nieuw jasje te steken. We kunnen inmiddels wel stellen dat de nieuw gerealiseerde website er piekfijn uitziet!

 

Lees verder

Door
Jamie van Bussel

30 Aug 2017

leer-jaimie-van-bussel-kennen

Leer Jamie kennen

Mijn naam is Jamie of zoals mijn vrienden mij noemen James. 21 Jaar geleden kwam ik in Zuid-Korea ter wereld, maar ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in het prachtige Asten (Aaste) en de komende maanden loop ik stage bij Buro 3 op de online marketingafdeling. 

Lees verder

Door
Mike van der Horst

11 Aug 2017

waarom-social-media-inzetten

Waarom social media inzetten voor bedrijven?

Bijna iedereen is wel bekend met social media en het merendeel van alle Nederlanders heeft wel een account op een social media kanaal. Maar zet jij social media al (goed) in voor jouw bedrijf? En waarom zou je social media moeten inzetten? Je leest het hier.

Lees verder

Door
Mike van der Horst

11 Aug 2017

Social-media-facebook

Is een Facebook bedrijfspagina een must have?

Facebook is het grootste en meest bekende social media kanaal ter wereld, maar is het ook een must have voor jouw bedrijf? 

Lees verder

Door
Joost van der Zanden

06 Juli 2017

joost-kan-het-weten

Joost kan het weten

Terugkijkend na 376 koppen koffie en 108 (gewonnen!) potjes tafelvoetbal, heb ik veel verschillende dingen gedaan en geleerd, waar mij de ruimte ook voor was gegeven. Als iets niet lukte of onduidelijk was kon ik het vragen en werd ik direct geholpen. Er heerst een informele, maar goede werksfeer welke perfect bij mij past. Ik ben nu afgestudeerd, maar zou ik het nog eens moeten doen dan zou ik zeker weer bij Buro 3 aankloppen!

Lees verder

Door
Mike van der Horst

29 Juni 2017

5-dingen-online-marketeers-kunnen-leren-van-kanye-west

5 dingen online marketeers kunnen leren van Kanye West

Vooral bekend door zijn award show onderbreking(en), twijfelachtige aankondigingen en de man achter de vrouw. We kunnen het er denk ik wel over eens zijn dat Kanye West niet echt een baken van inzicht over online marketing is. Echter valt er veel te ontleden en te leren van de man die één van de langste en meest consistente loopbanen in de hip hop scene heeft.

Lees verder

Door
Peter Leenen

22 Juni 2017

klantinleving-voor-route-66-reizen-amerika-dronebeelden

Next-level klantinleving voor Route 66 Reizen.

Een maand geleden zijn Daan en Peter in Amerika geweest. Bekijk in 5 minuten wat ze daar, naast hamburgers eten, uitgespookt hebben voor Route 66 Reizen.

Lees verder

Door
Mike van der Horst

19 Juni 2017

SZG-banner1

Evenementen website voor Spel Zonder Grenzen

Voor één van de mooiste weekenden van het jaar hebben wij de eer gehad de evenementen website van Spel Zonder Grenzen te vernieuwen en het ‘SZG gevoel’ over te brengen. Mission accomplished als je het ons vraagt!

Lees verder