Menu Show main menu

Door
Joost van der Zanden

06 Juli 2017

joost-kan-het-weten

Joost kan het weten

Terugkijkend na 376 koppen koffie en 108 (gewonnen!) potjes tafelvoetbal, heb ik veel verschillende dingen gedaan en geleerd, waar mij de ruimte ook voor was gegeven. Als iets niet lukte of onduidelijk was kon ik het vragen en werd ik direct geholpen. Er heerst een informele, maar goede werksfeer welke perfect bij mij past. Ik ben nu afgestudeerd, maar zou ik het nog eens moeten doen dan zou ik zeker weer bij Buro 3 aankloppen!

Lees verder

Door
Mike van der Horst

29 Juni 2017

5-dingen-online-marketeers-kunnen-leren-van-kanye-west

5 dingen online marketeers kunnen leren van Kanye West

Vooral bekend door zijn award show onderbreking(en), twijfelachtige aankondigingen en de man achter de vrouw. We kunnen het er denk ik wel over eens zijn dat Kanye West niet echt een baken van inzicht over online marketing is. Echter valt er veel te ontleden en te leren van de man die één van de langste en meest consistente loopbanen in de hip hop scene heeft.

Lees verder

Door
Peter Leenen

22 Juni 2017

klantinleving-voor-route-66-reizen-amerika-dronebeelden

Next-level klantinleving voor Route 66 Reizen.

Een maand geleden zijn Daan en Peter in Amerika geweest. Bekijk in 5 minuten wat ze daar, naast hamburgers eten, uitgespookt hebben voor Route 66 Reizen.

Lees verder

Door
Mike van der Horst

19 Juni 2017

SZG-banner1

Evenementen website voor Spel Zonder Grenzen

Voor één van de mooiste weekenden van het jaar hebben wij de eer gehad de evenementen website van Spel Zonder Grenzen te vernieuwen en het ‘SZG gevoel’ over te brengen. Mission accomplished als je het ons vraagt!

Lees verder

Door
Peter Leenen

01 Juni 2017

marketing-management-communicatie-eindhoven-stage

Gezocht: bikkel marketing management of communicatie

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de marketinggoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2017.

Lees verder

Door
Daan Verberne

21 Maart 2017

mobile-heise-4_23

Neue webseite Die Heise Bierfesten ist online!

Die Heise Bierfesten, vergelijkbaar met een ‘usual day at the office’ bij ons op kantoor: een tent vol pullen bier, dansen op tafels en goede muziek. Dit jaar pakt de organisatie op 25, 26 en 27 augustus 2017 extra groot uit vanwege de 10-jarige jubileumeditie. Tijd voor eine neue webseite dus!

Lees verder

Door
Daan Verberne

20 Maart 2017

buro-3-stagair-gezocht

Gezocht: Stagiair ICT Media Design

We hebben voor de periode februari een uitdagende stageplek beschikbaar. Durf jij het aan? Lees dan snel verder.

Lees verder

Door
Mike van der Horst

15 Maart 2017

Waarom-bing-ads_91

5 redenen waarom je zou moeten adverteren op Bing

Een epos kunnen we er niet van maken. Feit is wel dat Bing Ads aan de weg timmert en marktaandeel snoept van internetgigant Google's AdWords. Moet ik dan nu ook op Bing gaan adverteren? De keus is aan jou. Ik leg je uit wat Bing Ads 'bijzonder' maakt.

Lees verder