Menu Show main menu

Door
Daan Verberne

21 Maart 2017

mobile-heise-4_23

Neue webseite Die Heise Bierfesten ist online!

Die Heise Bierfesten, vergelijkbaar met een ‘usual day at the office’ bij ons op kantoor: een tent vol pullen bier, dansen op tafels en goede muziek. Dit jaar pakt de organisatie op 25, 26 en 27 augustus 2017 extra groot uit vanwege de 10-jarige jubileumeditie. Tijd voor eine neue webseite dus!

Lees verder

Door
Mike van der Horst

15 Maart 2017

Waarom-bing-ads_91

5 redenen waarom je zou moeten adverteren op Bing

Een epos kunnen we er niet van maken. Feit is wel dat Bing Ads aan de weg timmert en marktaandeel snoept van internetgigant Google's AdWords. Moet ik dan nu ook op Bing gaan adverteren? De keus is aan jou. Ik leg je uit wat Bing Ads 'bijzonder' maakt.

Lees verder

Door
Peter Leenen

12 Maart 2017

het-belang-van-sterke-fotografie

Het belang van sterke fotografie in webdesign

In dit blogartikel wordt het belang van sterke fotografie in webdesign toegelicht. Wij laten enkele voorbeelden zien van klanten die we geholpen hebben met professionele fotografie voor hun websites. Daarnaast wordt er dieper ingegaan op het effect van afbeeldingen in webdesign.

Lees verder

Door
Mike van der Horst

20 Feb 2017

Bing ads
Buro-3-Acredited-professional-bing-ads

Buro 3 is Bing Ads Accredited Professional!

Naast de welbekende zoekmachine van Google is er ook Bing! De zoekmachine van Microsoft. Dit jaar zijn we door Microsoft gecertificeerd als Bing Ads Accredited Professional en daar zijn we trots op.

Lees verder

Door
Joost van der Zanden

07 Feb 2017

joost-mag-het-weten-buro-3

Joost mag het weten

Om deze afstudeerstage met succes af te kunnen ronden heb ik gekozen voor Buro 3. Een sterk groeiend bedrijf met een jong en gedreven team dat precies het goede aantal personen telt. De sfeer op het kantoor is zeer aangenaam en past precies bij mij. 

Lees verder

Door
Geert Bukkems

03 Feb 2017

van-je-familie

Onze bijdrage aan het succes van de lokale familiefilm: Van je familie moet je het hebben

Een heuse familiefilm maken, waar we de hele Astense en Somerense gemeenschap bij betrekken, dat was het idee wat op 1 september 2015 werd opgepakt. Initiatiefnemers Daan Blommers, Iris van den Boomen en Geert Bukkems tevens gastauteur van dit blog besloten de handen ineen te slaan en werk te maken van dit project.

Lees verder

Door
Daan Verberne

13 Jan 2017

ultieme-klantbeleving-Uwdierenwinkel

De ultieme klantbeleving door er zelf een te worden

Het inleven in een klant, het achterhalen van de wensen en behoeften van de doelgroep om deze vervolgens te vertalen naar een webdesign dat hierbij aansluit en werkende webshop die in de behoeften voorziet. Het inleven in de klant is voor ons erg belangrijk om een succesvol project te realiseren. En wat is nu de ultieme klantbeleving? Door er zelf een te worden.

Lees verder

Door
Mike van der Horst

03 Jan 2017

STD-banner

De strategie die wel werkt

Content is King! Zeker weten, maar dan wel gegoten in de juiste communicatieboodschap in de juiste fase en op de juiste plek. De strategie die wel werkt: See, Think, Do... en Care. Lees er alles over.

Lees verder