Door
Daan Verberne

13 Nov 2017

ict-media-design-stage-eindhoven

Gezocht: Stagiair ICT Media Design

Gaat je hart sneller kloppen van innovatieve websites met oogstrelende designs? Heb je een, ietwat vreemde, voorliefde voor pixel perfect coderen? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in februari 2018. Durf jij het aan? Lees dan snel verder.

Lees verder

Door
Peter Leenen

25 Okt 2017

Dynamic-Pricing-Restaurant-Spingaren-Amsterdam

Dynamic pricing toegepast in reserveringssysteem voor restaurant Spingaren uit Amsterdam

Als eerste restaurant van Nederland, nee Europa, hebben we het principe van een flexibele prijsstrategie toegepast in het reserveringssysteem op de website. Ook wel dynamic pricing genoemd. Als gast kun je zelf bepalen hoeveel korting je ontvangt wanneer je een reservering plaatst voor een etentje in hun restaurant, gaaf toch? Hoe het werkt lees je in dit blog.

Lees verder

Door
Peter Leenen

16 Okt 2017

Blog-afbeelding-FD-Gazelle-2017-def

Buro 3 hoort wederom tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Wij hebben voor het tweede jaar op rij te horen gekregen dat we een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen! Dat betekent dat we tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. 

Lees verder

Door
Megan de Graaf

15 Okt 2017

waarom-emailmarketing-net-een-tv-show-pilot-is

Lights, camera, action: Waarom e-mailmarketing eigenlijk net een TV show pilot is

E-mailmarketing en de eerste aflevering van een nieuwe serie; het is eigenlijk precies hetzelfde! Hoe dan, hoor ik je denken. Om te beginnen door de grandioze opening die we verwachten wanneer we met onze popcorn klaar zitten en op de open- of afspeelknop drukken. De pilot van een serie moet je over de streep halen, hetzelfde geldt voor de content in de eerste e-mail die de lezer ontvangt. 

Lees verder

Door
Jamie van Bussel

27 Sep 2017

Banner-Google-Posts_48

Vergroot je lokale vindbaarheid met Google Posts

Onlangs introduceerde Google de nieuwe gratis tool: Google Posts. Het is een gratis tool waarmee je je lokale vindbaarheid kunt vergroten en waarmee je je als bedrijf kunt onderscheiden. In dit blog lees je hoe dit werkt en waarom je het zou moeten gebruiken. 

Lees verder

Door
Jamie van Bussel

14 Sep 2017

Kop-cnj_31

Nieuwe website Camper-n-joy

Bij een professioneel bedrijf hoort een representatieve website die deze professionaliteit uitstraalt. Zo dachten ze er bij Camper-n-joy ook over en daarom benaderde zij ons om de website in een compleet nieuw jasje te steken. We kunnen inmiddels wel stellen dat de nieuw gerealiseerde website er piekfijn uitziet!

 

Lees verder

Door
Jamie van Bussel

30 Aug 2017

leer-jaimie-van-bussel-kennen

Leer Jamie kennen

Mijn naam is Jamie of zoals mijn vrienden mij noemen James. 21 Jaar geleden kwam ik in Zuid-Korea ter wereld, maar ik ben opgegroeid en nog steeds woonachtig in het prachtige Asten (Aaste) en de komende maanden loop ik stage bij Buro 3 op de online marketingafdeling. 

Lees verder

Door
Mike van der Horst

11 Aug 2017

waarom-social-media-inzetten

Waarom social media inzetten voor bedrijven?

Bijna iedereen is wel bekend met social media en het merendeel van alle Nederlanders heeft wel een account op een social media kanaal. Maar zet jij social media al (goed) in voor jouw bedrijf? En waarom zou je social media moeten inzetten? Je leest het hier.

Lees verder