Waar we over bloggen

Banner-Hilde-min

Onze Hilde weet wat ze wil(de)

09 juli 2019 door Hilde Sigmans

Tags: team

Ja ja, we hebben versterking aan het damesfront! Administratieve collega Hilde stelt zich aan je voor. Meer weten over Hilde? Lees dan gauw verder.

Eprivacyverordening_Thumbnail_87

AVG 3.0? Ofwel E-Privacyverordening (ePV)

25 juni 2019 door Merette van Gisbergen

Tags: AVG Privacy

Zoals je inmiddels weet is sinds mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) van kracht. Dankzij de AVG- wetgeving worden persoonsgegevens beter beschermd. Veel bedrijven hebben maatregelen getroffen om aan deze wetgeving te kunnen voldoen. Ook wij hebben onze klanten geholpen bij het AVG-proof maken van hun websites. De AVG is vooral gericht op hoe je als bedrijf omgaat met persoonsgegevens, omdat hier online veel onduidelijkheid over bestaat komt er een aanvullende wet. De ePrivacy Verordening (ePV)  is onderweg. Er wordt verwacht dat deze vanaf mei 2020 in werking zal treden.

 

actief_werken_banner_70

Actief werken bij Buro 3 #FitLife

13 juni 2019 door Peter Leenen

Tags: team

Het nieuwe werken, zitten is het nieuwe roken, muisarmen, rugklachten... Allemaal termen en uitspraken die je op de werkvloer regelmatig hoort. Serieuze onderwerpen als je het mij vraagt, waar we onze eigen draai aan hebben gegeven.

ijsberg-effect_blog-banner

Hoe het ijsberg effect je Google Ads account doet zinken en hoe je dit oplost

22 mei 2019 door Mike van der Horst

Tags: online marketing Google ads

Het ijsberg effect laat de resultaten van je Google Ads account steeds verder zinken. Hoe kom je erachter of je ijsbergen in je account hebt? Maar belangrijker nog, hoe los je dit op? Lees verder, ik vertel het je graag aan de hand van wat Titanic metaforen (nee ik ben fan van zoetsappige tranentrekkende films).

blogbanner

Gezocht: administratieve held(in)!

15 mei 2019 door Merette van Gisbergen

Tags: vacature team

Heb je een, nogal vreemde, voorliefde voor een opgeruimd bureaublad? Gaat jouw hart sneller kloppen van een geolied administratieproces? Dan hebben we een toffe baan voor je! Lees snel verder.

StudyHallBrussel_Thumbnail_88

Aan de slag met marketing automation

02 mei 2019 door Bram Heijmans

Tags: Online Marketing Stage

Op 4 April ben ik samen met Mike afgereisd naar Brussel, daar vond de ActiveCampaign Study Hall plaats. Deze kennissessie werd bijgewoond door ongeveer 25 toekomstige, beginnende en ervaren

banner

De week van Mart

26 april 2019 door Mart Rijkers

Tags: deweekvan team

Na de successen van de voorgaande ‘De week van…’ blogs is het nu Mart zijn beurt om iets te vertellen over zijn dynamische werkweek.

ict-media-design-stage-eindhoven

Gezocht: Stagiair ICT Media Design

05 maart 2019 door Daan Verberne

Tags: stage team

Gaat je hart sneller kloppen van innovatieve websites met oogstrelende designs? Heb je een, nogal vreemde, voorliefde voor pixel perfect coderen? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2019. Durf jij het aan? Lees dan snel verder.

communicatie-stagiar-buro-3

Gezocht: online communicatiespecialist in spé!

05 maart 2019 door Peter Leenen

Tags: stage team

Zie jij door het bos de bomen, heb je een scherp oog voor detail en ben jij de communicatiegoeroe in spé? Dan hebben we een uitdagende stageplek voor je beschikbaar in september 2019.

introblog_bram_banner-compressor

B(r)am, welkom!

22 februari 2019 door Bram Heijmans

Tags: Stage Team

Het is weer februari en dat betekent: een nieuwe stagiair. Ik ben de gelukkige afstudeerstudent die dit groeiend bureau mag komen versterken. Benieuwd wie ik ben en wat ik ga doen? Lees dan snel verder!

Merette-van-Gisbergen-online-marketeer-Buro-3

Ken jij Merette al?

11 februari 2019 door Merette van Gisbergen

Tags: Team Online Marketing

Je gelooft het vast niet maar Buro 3 bestaat vanaf nu niet meer (fulltime) uit mannen! Merette is toegevoegd aan het Buro 3-team. Wil je alles over haar weten? Lees dan verder...

wanneer-is-jouw-privacycverklaring-avg-proof

Wanneer is je privacyverklaring AVG-proof?

28 januari 2019 door Sander Kuipers

Tags: AVG Privacy

Sinds 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, ook wel bekend als GDPR) van kracht. 248 dagen later, op de Data Privacy Day, zijn er nog steeds veel organisaties die geen correcte privacyverklaring hebben. Vaak omdat het simpelweg onduidelijk is voor veel MKB-bedrijven. In dit artikel som ik de belangrijkste onderdelen voor je op.

webwinkelvakdagen-buro-3

Buro 3 bij de Webwinkel Vakdagen

24 januari 2019 door Sander Kuipers

Tags: Webwinkelvakdagen Team

Dit jaar waren we weer aanwezig bij de Webwinkel Vakdagen. Samen met het hele B3-team hebben we interessante en inspirerende lezingen bijgewoond over ontwikkelingen in e-commerceland. In deze blog zullen we je meenenemen in een aantal van deze interessante ontwikkelingen. 

 

banner-biedingen-op-zoekwoordniveau-google-shopping

Google Shopping & biedingen op zoekwoordniveau [ultiem stappenplan]

22 januari 2019 door Mike van der Horst

Tags: Google Shopping Online Marketing

Wat als ik je vertel dat je op zoekwoordniveau biedingen kunt doen in Google Shopping? Na het lezen van dit artikel met concrete handvatten kun je daar meteen mee aan de slag! Verspil dus geen geld meer aan zoekopdrachten die toch niet converteren. Richt je alleen nog maar op hoogconverterende zoekopdrachten met deze ultieme handleiding voor biedingen op zoekwoordniveau in Google Shopping.

Banner-de-week-van-joost_76

De week van Joost

16 november 2018 door Joost van der Zanden

Tags: Team Deweekvan

Weet Joost het nog steeds, aan zijn eigenlijk te kleine maar verhoogde bureau? Hij beschrijft zijn werkweek van maandag tot en met vrijdag.

banner-fd-gazelle-2018

Buro 3 voor het derde jaar op rij FD Gazelle

17 oktober 2018 door Daan Verberne

Tags: Team Award fdgazellen

Full service internetbureau Buro 3 is afgelopen week uitgeroepen tot FD Gazelle 2018. Dit is alweer het derde jaar op rij dat wij deze prestigieuze prijs mogen ontvangen en daar zijn we enorm trots op!

vacature-junior-online-marketeer-eindhoven-

Gezocht: (Junior) Online Marketingninja

01 oktober 2018 door Peter Leenen

Tags: team vacature

Heb jij een scherp oog voor detail en raak jij opgewonden van een online marketingstrategie die crossmediaal is ingezet? Heb jij het in je om vanuit een 'birds-eye-view' de lijnen uit te zetten voor uiteenlopende opdrachtgevers om zo meer online resultaten te behalen? Dan ben jij de nieuwe (junior) online marketeer we zoeken.

 

Banner-2-meteen-van-start-met-bart

Meteen van start met Bart

10 september 2018 door Bart van den Berkmortel

Tags: Stage Team

Mijn naam is Bart van den Berkmortel, 23 lentes jong en woonachtig in Deurne. Naast studeren ben ik in het weekend meestal met mijn vrienden en vriendin te vinden in het ‘bruisende’ uitgaansleven van Deurne of bezoek ik een festival of een andere gezellige studentenstad. Qua sport ben ik een “betalend” fitness lid waar ik zelf ook verandering in wil gaan brengen. Mijn favoriete tijdverdrijf is het kijken van series en films. Af en toe een potje gamen (nadat ik het stof van de spelcomputer afgepoetst heb) met mijn vrienden doe ik ook graag.