Scroll

Backoffice processen automatiseren

Optimaliseer je backoffice

Je website of webshop loopt, het loopt erg goed zelfs. Toch zou je graag wat werkzaamheden willen uitbreiden en automatiseren in het CMS, dat kan! Ons CMS is zo gemaakt dat het altijd mogelijk is om uit te breiden. Omdat we alles op maat maken, afgestemd op jouw wens, is niks te gek.

Wat is er dan zoal mogelijk?

Tegenwoordig is bijna alles digitaal en steeds meer processen worden geautomatiseerd, dit alles om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken en te ondersteunen bij tijdrovende werkzaamheden.

Wanneer je een website of webshop hebt, kan het zinvol zijn om slimme functionaliteiten in te bouwen waarmee je processen kunt versimpelen. Denk hierbij aan het inbouwen van een export van klantgegevens om zo een snel en gemakkelijk overzicht te hebben van bijvoorbeeld je orders of aantal downloads van een e-book. Ook kun je denken aan het toepassen van een koppeling tussen het downloaden van een e-book of whitepaper en Mailchimp zodat er automations opgevolgd worden n.a.v. een specifieke download.

Kortom: Heb je een website of webshop, dan denken we graag mee bij alles wat te maken heeft met het automatiseren van taken van de ‘back-office’ย  van een bedrijf.

Backoffice processen optimaliseren? Neem contact op!